Tre tips som kan hjelpe deg å finne en kjæreste

Det kan være frustrerende for noen og enhver når man innser at det ikke er gjort ved et trylleslag å finne en å dele livet med. Er du gått lei av de vanlige sjekkespillene og ønsker å prøve på noe seriøst, bare for å finne ut av at det ikke er så enkelt som du først trodde det var? Som sagt er det ikke gjort ved et trylleslag, men leser du tipsene nedenfor kan det ihvertfall være en liten hjelp for deg i din søken på den rette.
Det første du må gjøre er å finne ut hvilken partner du faktisk er på utkikk etter, uansett om du er dame eller mann. Før du har funnet ut dette vil du stort sett bare få tilfeldig oppmerksomhet fra tilfeldige bekjentskaper eller mennesker. Ta deg tid til å finne ut hvilken person du ønsker å bli bedre kjent med, jo før jo bedre.

Her følger tre andre tips som kan hjelpe deg med å finne den rette
1. Så snart du har klarlagt hvilken person du ønsker å treffe, klarlegg hvor personen vil være enklest å treffe.
Dette punktet er faktisk det viktigste. Er du f.eks. på utkikk etter en gudfryktig person du kan dele din tro med er det veldig liten vits i å bruke alle din tid i nattklubber og barer i søken på å treffe denne personen. Sannsynligheten for at du vil treffe denne personen i en kirke, eller i andre trosforeninger er nok mye større. Dette virker selvsagt også den andre vegen. Er du på utkikk etter en litt vill jente som liker uteliv vil du neppe finne henne i kirka en søndags formiddag. Finn ut hvor det er størst mulighet for å møte en mann eller dame som du ønsker mere tid sammen med og oppsøk disse plassene. Ikke bruk all din tid på plasser hvor sjansen for tilfeldige bekjentskaper er store.

2. Bruk din vennekrets og sosiale bekjentskapskrets for å treffe noen, hvis mulig.
Sjansen er stor for at en person i din sosiale bekjentskapskrets har de samme «vibbene» som deg. Bruk derfor din sosiale bekjentskapskrets til å sosialere deg, om mulig, mere. Bli med på noen parties eller utflukter sammen med gode venner eller arbeidskamerater. Bli med på firmaturer eller turer arrangert av en interesseorganisasjon du er med i. Meld deg som frivillig til komiteer og vær på utkikk. Kanskje finner du akkurat den du er på utkikk etter.

3. Ikke bli besatt av tanken!
Ikke bli besatt på tanken om å finne en kjæreste. Dette kan fort slå negativt ut. Ikke bare vil du selv føle deg i dårlig humør all den tid du tenker på at du er alene, men du vil også sende ut «negative» vibber til andre du har rundt deg og ikke minst til en du faktisk forsøker å sjekke opp. Lev et fullstendig liv og oppfør deg på en helt normal måte. Kle deg i en normal porsjon selvtillit og ikke bli for desperat, så vil nok lykken smile til deg også, før eller senere.

Online dating har blitt vel så normalt som å stikke på byen for å sjekke. Mange bruker i dag sider for å treffe filippinske og thailandske jenter, men en kan fremdeles fakltisk finne det man søker etter enten i sin omgangskrets eller ved å ta seg en tur utenfor husets fire vegger. Det finnes også seriøse onlinetjenester hvor man kan treffe likesinnede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.