Bil vedlikehold tips for vinter

Med vinteren og kalde årstider en vanlig del av livet en folk måtte gå gjennom livet kommer til å jobbe, reiser og så videre, kan vi ikke hjelpe, men å bruke våre biler i kulda, selv om faktum er fastslått at biler og kulde hører ikke sammen.

Du kunne ikke bli hjemme hele vinteren og ikke gå på jobb selv på de kaldeste dagene, du bare ønsker å tilbringe tid med å late om i senga. For disse tider at du må og må gå ut, kan du winterize bilen din slik at du er på veien trygg, sikrer du at du holder bilen din i god stand og du holde deg unna dyre reparasjonskostnader .
Uavhengig av hvilken type kjøretøy du kjører, har du noen tips å bruke når du kjører på kalde vinterdager. Du finner disse tips og anbefalinger om kjøretøy manualen. Oppbevar denne håndboken på bilen din og hvis du har tid, les nøye på det. Vær oppmerksom på ting som drivstoff forbruk, vedlikehold og hvordan å holde bilen i harmoni, selv i de kaldeste temperatur. Jo mer du vet om vinteren vedlikehold av bil, jo bedre du og din familie vil være når du kjører ut i vinter.

Her er noen tips fra Arendal bil for å sikre bilen din er i perfekt kjøreklar stand i vinter:

• Når du går ut for rutinemessig vedlikehold, legge litt ekstra innsats for batteri og lading system i vintersesongen. Sørg for at de jobber effektivt. Du ser om vinteren, er spy strøm batteriet gir ut sterkt redusert. Du kommer til å ha problemer med å starte bilen dersom du ikke sjekker om dette i rutinemessig vedlikehold i vinter. Sørg for at du tar en bærbar kraftpakke eller kvalitet startkabler i bagasjerommet på bilen når du kjører i kulden.
• Andre deler for å sjekke inn er ovnen og varmetrådenes. Sørg for at de er i god stand. Sjekk også vindusvisker blades.If de er sprø eller slitt, skift dem. Hvis de er smeary, erstatte dem. Det vil være vanskelig for deg å se om wipers ikke fungerer så bra.
• Vinter kjøring vil være lettere for deg hvis du sjekker filtre, slanger og kjølevæske. Filtre for gass, luft og olje må være i god stand og kjølevæske nivå samt din hermostat må være fullt funksjonell slik at du kan garantere skikkelig motor oppvarming. Etter hvert annet år, har kjølevæske som skal endres. Ikke glem kjølevæske tank trykklokket eller radiator cap. Slanger med lekkasjer på den eller føles myk må skiftes.
• En av de viktigste tingene å huske før du kjører ut i vinter er smøring. Bruk noe som en multiviscosity olje som Mobil 1 0W30 eller 5W30. Dette vil hjelpe deg med motor oppstart. Når temperaturen går under null, må du ha smøring som helsyntetisk oljer for å beskytte motoren. Et tips å merke seg er at når du bruker olje med lav viskositet, har du mer fart med oppstart og du også redusere slitasje på bilens motordeler når oljen flyter raskt i oppstart.
• Med hensyn til tilstanden på dekkene dine, slitebanen og press uansett når du kjører i kaldt vær. Sjekk dekkene for slitasje. Akkurat som i normale temperaturer, har dekk lufttrykk for å være nøyaktig, er noe over eller under den anbefalte press uønsket. Du vil være iført dekkene dine ut mer og bruker opp mer drivstoff hvis dekkene er lavt i press. Overinflation og du reduserer trekkraft for dine dekk som kan være svært farlig for deg når du kjører på isete veier. Bane saker så hvis du bor på et sted hvor det er tunge snøfall, tenke på å få vinterdekk.
• Kjøretøy oppvarming er en annen måte å sikre vedlikehold av bilen din i vinter. Når du starter bilen, kjøre den idly i noen sekunder. Dette vil sikre at smøringen har allerede gått gjennom motoren og dette gir deg beskyttelse. Igjen, det er bare for noen få sekunder. Hvis du holder bilen kjører idly i lang tid, du skal sløse drivstoff og det vil ikke gjøre noe for bilen din. Etter noen tomgang øyeblikk, kjøre ekstra sakte.
• Det neste tips for vinter bil vedlikehold relatert til nummer seks. Du må kjøre sakte. Hold deg innenfor rammene av fartsgrenser og om mulig kjøre et hakk eller to tregere enn det. Kjør et stykke unna andre biler. Pace selv mens harddisken slik at du ikke trenger å gjøre brå stopper. Husk, du har for det meste isete eller våte veiforhold å håndtere og bilen vil ha tendens til å skli før det stopper helt.
• Hvis du bor på et sted hvor snøen kommer i spar, har noen verktøy med deg når du kjører som de-icers, vindu is skrapere, og en liten spade. Oppbevar disse verktøyene i bagasjerommet. Du bruker de-icers for dine låser bare i tilfelle, og hvis du må grave ut av snøen, kan du gjøre det med letthet ved hjelp av spade. Det er også bra for bilen din hvis du holder en pose med sand i bagasjerommet. Dette vil gi deg trekkraft hvis du har en bakhjulstrekk kjøretøy. Strø sand på snø eller is hvis du trenger trekkraft. Pakk et teppe langs i bilen. Det er bare i tilfelle du blir sittende fast i en snø storm.
• Drive i snøen fullt utstyrte og dette betyr, har bakrute defroster å være i god stand. Hold Vindusspyler reservoar full• Til slutt, rengjøre bilen ut av is og snø og vi mener hele bilen

Dekk og Felg til 30 % LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Wheelsshop.no

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *